Prosperitat – Cadet 3-2

Partit disputat el dissabte on els cadets visitaven la casa del lider de la categoria. El partit començaria amb dos equips en mitja pista buscant contraatacs, però el primer a colpejar van ser els locals on el seu joc amb el pivot els va donar fruits i van colpejar fins a 2 ocasions portant el partit amb un resultat de 2-0 al seu favor.

A la segona part, vam aconseguir parar les seves jugades amb pivot, desesperant així al rival ja que no podia combinar com desitjaven i els robatoris de pilota nostre provocar dos gols a la contra. a falta de 5 minuts el resultat era de 2-2 però el rival va aprofitar una mala sortida a la contra del nostre tancament, i després de 2 parades del nostre porter el baló seguia en joc i empenyien el baló a la xarxa, donant així el final de el partit amb un resultat de 3-2

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: