CINC ideal de la setmana 29 Febrer – 1 Març

Aquest és el CINC ideal Auto d’Ara de la setmana:

CINCideal-13

MARTA (PORTERA) – Segona part espectacular de la portera del sènior femení. Una actuació que val 3 punts ja que va parar tot el que li van xutar en la victòria de les seves per 2 a 1. Una gran noticia que Marta torni a estar a un gran nivell.

PACHECO (TANCA) – El jove tanca del sènior B porta unes setmanes sent determinant amb el seu equip. Aquest cop es carrega l’equip a l’esquena i és clau per la remuntada en la victòria per 2 a 1 en un partit importantíssim per a mantenir les aspiracions d’ascens.

ALBERT (ALA) – Un cop més destaca el seu moment de forma. Dijous fa un espectacular partit contra Futsal Mataró fent els 4 gols del seu equip i contra Hummel Alella es posa l’equip a l’esquena amb 6 gols més. Està en un espectacular moment de forma i lidera de forma espectacular a l’equip.

ORIOL ROY (ALA) – Destaquem el partit del capità del Juvenil volent destacar a tot l’equip pel partidàs que van fer el passat diumenge contra el segon de la categoria. Especialment Uri va demostrar perquè és el capità deixant-se l’alè i les forces en el camp.

CAPILLA (PIVOT) – Un cas semblant el de Capilla al de Oriol Roy. Ens agradaria destacar a tot el primer equip per la gran remuntada aquest passat cap de setmana. El capità no es va amagar mai i va lluitar fins l’última pilota. Fins i tot va aconseguir el gol final de la remuntada. Un partidàs de tot el grup i en especial seu.

POL ROY – IVAN TEJEDOR (COS TÈCNIC) – A destacar de nou la dupla que forma Pol i Ivan. En aquest cas per doble motiu: la victòria en lliga on encara no han perdut ni un punt, però per sobre de tot, per la gran eliminatòria de copa que van fer contra tot un Futsal Mataró de Divisió de Honor Infantil, on el seu equip va dominar el partit i es va imposar per 4-1 arribant a la següent ronda. Enhorabona nois!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: