SPALL CFS Ciutat Mataró Juvenil A – CN Caldes 1-1

El passat diumenge es va veure un gran partit de futbol sala al Millan entre dos equips que lluiten per aconseguir l’ascens a Nacional Juvenil.

juvenil A

El CN Caldes, segon classificat, va plantejar un partit defensiu aprofitant les individualitats del seu millor jugador i amb la seguretat de tenir el millor porter de la categoria. Els nostres, sisè classificat, com és habitual van plantejar un partit amb la possessió de pilota intentant crear perill en bones combinacions i amb una alta pressió defensiva a pista contrària. El partit no va decebre a ningú i encara que va finalitzar en empat a un amb pocs gols, es van veure moltes ocasions i bones jugades. La primera part va ser totalment groc i negre amb un joc molt ràpid que va sorprendre els visitants que va costar entrar en el partit. Gràcies a aquest bon joc va arribar el 1-0 en una bona combinació finalitzada per Rachid en el segon pal. Amb aquest resultat i abans d’arribar al descans, Vivas va tenir una bona oportunitat de fer el segon però el porter visitant va fer una gran aturada al segon pal.
A la segona part, es va anivellar el partit i els de Caldes començaven a fer molt més perill a la porteria defensada per Aitor. Tot i això, els nostres van continuar amb el seu joc i van tenir vàries oportunitats per fer el segon però amb poc encert. Tres faltes molt continuades per part dels nostres va significar arribar aviat a la cinquena i no va tardar molt l’àrbitre per assenyalar la sisena que donava l’oportunitat al Caldes a empatar el partit. No va fallar i amb un gran llançament des del doblepenal va superar a Aitor per empatar el partit. Quedava 2 minuts i encara havia mòlt partit a disputar. Una bona contra groc i negre portada per Rachid, va provocar la sisena falta dels visitants i l’expulsió del seu jugador. Sergio Vivas va llençar el doble però el porter visitant va fer una gran aturada. Quedaven 1:30 per jugar amb superioritat i els nostres van tenir dues ocasions claríssimes però van ser aturades de nou pel porter visitant. Xiulet final i un empat que sap a poc després del gran partit del nostre juvenil.
La lluita continua i l’equip continua sisè a només 5 punts del segon classificat. Empat injust però l’equip va jugar un gran futbol sala i dóna molta confiança perquè jugant com diumenge es guanyaren molts partits fins a final de lliga. 1,2,3 Mataró!!
Van jugar: Aitor, Jan, Alejandro, Uri, David, Mario, Rachid(1), Hugo, Vila i Vivas

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: