SPALL CFS Ciutat Mataró – Cover Premià 10-1

L’ SPALL CFS Ciutat de Mataró guanya al Cover Premia per 10-1 I porta 4 partits sense perdre en lliga.

senior a
La primera part a acabat 2-0 amb gols d’Alex Alvarez que obria el marcador al minut 3 i d’Abdel que marcava en el minut 15. Els mataronins han estat superiors peró han entrat masses vegades en el joc més descontrolat i a vegades lent del rival.
A la segona s’han arribat a veure 9 gols i bones jugades dels grocs i negres.
Només començar la segona els de Premia estaven en inferioritat numèrica per una expulsió a les acaballes de la primera i Capilla feia el 3-0.
Els de Serra i Boix dominaven el partit i les ocasions es transformaven en gols. Pol Aledo feia el quart i Azhar el cinquè. Capilla feia el seu segon gol i el 6-0 pujava al marcador. Bones jugades col·lectives i Abdel feia el seu segon i tercer gol posant un 8-0 al marcador. El novè era obra d’Azhar. En una falta aïllada el Cover faria gol de falta i Aledo que feia el seu segon gol tancava la golejada per 10-1. Victòria que ha servit per pujar un lloc a la classificació i per apropar-se a altres equips a la classificació. Setmana vinent prova de foc contra la Union equip de la part capdavantera de la classificació. Gràcies a l’afició per venir a animar l’equip!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s