Quatre Camins – Senior B 3-4

El passat dissabte, el nostre Sènior «B» disputava el partit ajornat al centre penitenciari Quatre Camins. L’equip es desplaçava a la presó amb moltes baixes en un partit molt important per continuar en la lluita per l’ascens.

Senior B

La prèvia del partit va ser diferent, després d’esperar més de 20 minuts a la porta a l’àrbitre del partit, l’equip va passar els diferents controls i passadissos per arribar al vestuari. A la xerrada prèvia es va fer molta èmfasi de defensar el joc individual i desorganitzat de l’equip local i amb les ordres de fer moltes ajudes defensives i de tenir el control del partit.
El partit va començar amb molt ritme que no interessava gens als nostres que van veure com encaixaven el primer gol després d’una bona jugada individual del seu millor jugador. No va tardar molt a empatar el partit amb gol de Pacheco des de fora de l’àrea però de nou, una pèrdua en mitjà pista suposava una nova contra dels locals que aconseguien el segon. Per sort, un xut de Delos també des de fora de l’àrea, que va tocar a un defensor, va significar l’empat amb què s’arribava al descans.
Massa precipitacions, poques ajudes defensives i molt poc control del joc, va ser els majors problemes de la primera part però que es van poder arreglar a la segona. Els jugadors més destacats dels locals van estar millor defensats i es va moure més la pilota provocant el tercer gol groc i negre després d’una bona combinació entre Pacheco i Marin que finalitzat Victor al segon pal. Una errada defensiva, provocada per la mala superfície del terra de la pista, va regalar l’empat als de Quatre Camins però l’equip no va deixar de lluitar i Marin va treure un tacó dins de l’àrea en un córner per sorprendre el porter local i aconseguir el quart i definitiu gol que donava el partit als nostres.
Partit molt lluitat i que ens dóna tres punts molt importants per posicionar-se a la tercera posició de lliga. El diumenge vinent, una nova final davant del Badalonès, un equip amb el mateix objectiu.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: