Sènior B – La Esmeralda 6-0

Contundent victòria del Sènior “B” al Millán davant el cuer de la categoria. No ha sigut el millor partit de la temporada però els jugadors entrenats per Carlos Camacho i Edgar Boix aconsegueixen tres punts més per continuar en la lluita per l’ascens a segona.

Senior B

La primera part finalitza amb un parcial de 3 a 0 amb dos gols de Alex De Los Rios i un gol de Marc Marin. Els tres gols de la primera part van ser de xut exterior aprofitant una defensa massa tancada dels visitants. Durant aquesta primera part no es va veure un gran joc però si una bona intensitat defensiva que va neutralitzar el joc ofensiu visitant. A la segona part, el ritme va baixar molt degut sobretot a la fatiga de l’equip de Dosrius que va veure com encaixava tres gols, un altre de Marc Marin, un de Victor Ortiz i l’últim de Azhar Chiheb. A més van veure com la pilota es va estavellar al pal almenys en 4 ocasions que va provocar un marcador final menys contundent.
La propera setmana l’equip es desplaça a Quatre Camins per jugar un partit aplaçat que en cas de guanyar, col·locaria a l’equip en posicions d’ascens.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: