PB Montmeló – Infantil Femení 7-0

Aquesta setmana les noies s’enfrontaven contra un rival difícil a una pista complicada, on la pilota corria ràpidament i relliscava.

Infantil Femeni

L’equip rival va sorprendre el Mataró jugant de 5 des del primer minut, les noies no ho havien treballat i a conseqüència d’això el Montmeló s’avançava amb un xut de la portera durant el joc de 5, al primer minut. I amb dos gols més durant la primera part. Arribava la segona part i les noies van començar a pressionar i a posar dificultats a l’altre equip per a marcar gol, van bascular molt bé defensivament i van tenir diverses ocasions però semblava que el gol no volia entrar. La segona part la possessió la va mantenir el Mataró però malauradament de cara a porteria va estar més encert el Montmeló deixant el marcador a 7-0. Partit molt bo de les noies, on el resultat no fa justícia a la feina realitzada per part de les nostres noies. De totes maneres, volem felicitar-les per la feina feta, a seguir lluitant!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: