Juvenil B – Franciscans Sabadell 2-2

Van jugar: Adri, Octavi, Carlos, Aran, Aitor, Pol C., Gorin i Nico.

El juvenil tenia el primer partit a casa de la segona volta, el rival un vell conegut doncs ja ens havíem enfrontat a ells també a pretemporada. Al partit s’arribava amb les baixes de Pol X., Ayman i Aksel.

juvenil b

El partit va començar amb els nostres ben organitzats, esperant intensos a mitja pista i lluitant totes les pilotes. Tot i la pressió dels locals els nostres sortien bé d’ella amb bones jugades treballades. Les primeres ocasions van ser pels de Sabadell, però amb precipitació i sense encert. Els nostres a poc a poc van començar a fer mal, i així van anotar el primer gol gràcies a una bona jugada al segon pal que va finalitzar Gorin. Els visitants seguien pressionant, i quan menys s’ho esperaven, una bona contra nostre va significar el 0-2, amb una bona pilota que va deixar passar Gorin. No hi va haver temps per més, ja que Adri va parar tot i més.

A la segona, la història es va repetir, els visitants es van bolcar per intentar capgirar el marcador, ja que el partit es va esbojarrar i els nostres sortien amb molt perill a la contra. Els nervis es van començar apoderar dels nostres quan el rival es posava a jugar de 5 i trobava espais per fer mal, malgrat que Adri estava excepcional. En una contra a favor nostre que podia gairebé matar el partit, ja que eren 3 vs 1, no va ser finalitzada, i la van aprofitar els visitants per retallar distàncies. Aquest cop ànim va fer que ràpidament arribés el 2-2. Però ja no hi va haver més temps, en un empat que deixava descontents anota dos equips. Final 2-2.

Bon partit dels nostres, que van donar una bona intensitat, en aquest salt de qualitat que estan fent. Cal seguir en aquesta línia malgrat el resultat hauria pogut estar una victòria! Felicitar a tot l’equip, però en especial a Adrià, que ho va parar tot, i es va reivindicar l’endemà que ens assabentem de la baixa definitiva d’Ernest
1,2,3 Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: