Gracia – SPALL CFS Ciutat Mataró Juvenil A 6-7

Remuntada i victòria del Juvenil “A” a la complicada pista del Gràcia.

juvenil A

Mal inici de partit, com es habitual en els desplaçaments, on els barcelonins van sortir molt més concentrats i en 7 minuts va aconseguir un parcial de 2 a 0 que podia haver sigut més sinó fos per les intervencions de Jan a la porteria. Només existia un equip a pista i es necessitava un canvi tant d’actitud com tàctic per tal de poder tenir alguna opció en el partit i així ho van entendre els nostres jugadors. Després d’un temps mort, l’equip va intentar reaccionar tímidament i Oriol Roy va aprofitar una bona contra per marcar el primer gol groc i negre. Continuaven les errades defensives i les precipitacions en atac però en una bona jugada, Oriol Roy es va trobar de nou davant de porteria per empatar el partit però sense fer un gran joc. A falta d’un minut per finalitzar la primera part, el millor jugador dels locals aconsegueix marcar de banda directa i deixar el parcial de 3 a 2. Resultat ajustat però sensacions molt negatives.

Molt a treballar en el descans però amb dos objectius molts clars per a la segona part. Defensar millor el joc de pivot del rival i millorar el nostre joc ofensiu apareixent entre línies per fer mal a una defensa molt tancada en una pista petita. Els jugadors van entendre les ordres i van començar a fer un millor futbol sala encara que amb poc encert cara a porteria en els minuts inicials de la segona. Va tenir que passar 13 minuts per a que arribés el gol de l’empat mitjançant un penal transformat per Sergio Vivas. Amb la pujada moral de l’empat, a la següent jugada una pilota recuperada arriba a Rachid que realitza una gran contra per aconseguir avançar als groc i negres a falta de 6 minuts. Temps mort demanat per l’entrenador local i joc de cinc dels barcelonins. A la primera jugada de cinc, una recuperació groc i negre acaba en una contra finalitzada per Sergi Vilajuana al segon pal. Els locals van tenir que avançar línies i amb espais el nostre equip es molt perillós i una nova contra acaba al segon pal Sergio Vivas per fer el 3 a 6 a falta de 2 minuts. Tot semblava acabat però un fort xut es desviat per Alejandro que sorprèn a Aitor i es converteix en el 4 a 6, contrarestat per una bona jugada de Aitor per banda que acaba Hugo Fernandez al segon pal. Setè gol i els locals deixen de jugar de cinc faltant segons per finalitzar el partit. El millor jugador local va una gran jugada que finalitza en gol aconseguint el cinquè gol local. Queden 20 segons, trèiem de centre, l’equip perd la pilota i arriba el sisè gol dels de Gràcia. Per sort ja no havia més temps i finalitza el partit 6 a 7.

Molt bona victòria en un partit que s’havia complicat i molt en una pista que exigeix molt als rivals. Per aprendre, sortim massa fluixos i amb poc idees però en positiu la bona reacció de l’equip. També per aprendre, saber gestionar millor els minuts finals del partit. La propera setmana no hi ha jornada. El proper partit serà a casa davant del CN Caldes, un rival que lluita per l’ascens de categoria. 1,2,3 MATARÓ!

Van jugar: Jan, Aitor, Alejandro, David, Uri(2), Vivas(2), Mario, Rachid(1), Hugo(1) i Vila(1)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: