CINC ideal de la setmana 8-9 de Febrer

Aquest és el CINC ideal Auto d’Ara de la setmana:

CINC ideal

AITOR (PORTER) – El porter del Juvenil A tornar a ser un dels jugadors destacats durant el partit contra el líder realitzant bones intervencions i sense oblidar-nos que a la darrera jornada contra el Bosco va fer un golàs des del mig camp. Progressa cada jornada i s’està consolidant a la porteria mataronina.

ALEX (TANCA) – El jugador del primer equip porta uns partits a un molt bon nivell. Aquesta setmana fa gol en el partit i una gran actuació tant en defensa com en atac.

ALBERT RAMIS (ALA) – Novament torna a liderar al seu equip, aquest cop amb 5 gols i exercint de líder en els moments que l’equip més ho necessitava. Després de catorze partits porta 38 gols. No para de créixer.

NOEMÍ MATOS (ALA) – En aquest cas la nostra pivot infantil ha demostrat desde primer moment les ganes de lluitar. Podem dir que ha tingut una actitud de 100 i exemplar en tot el partit, ha lluitat cada pilota com si no hi hagués un demà. I gràcies a l’actitud els seus resultats han arribat, fent que marqués 5 gols.

IKER (PIVOT) – Gran partit a nivell defensiu del jugador del Infantil Polpi, estant a totes les accions del partit, i ajudant també en l’atac de l’equip marcant el 1-0 pel nostre infantil.

POL PIÑOL – FRANCISCO ANTUNEZ (COS TÈCNIC) – No és casualitat que el Infantil de Pol i Francisco ja guanyi partits. La feina es veu a sobre el camp amb un equip amb molta ambició i unes ganes d’aprendre i saber a qué juguen.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: