SPALL CFS Ciutat Mataró Juvenil A – Les Corts B 4-5

El Juvenil A cau derrotat a casa per la mínima davant el líder al Millan. Ens visitava Les Corts, un bon equip que està realitzant el millor futbol sala de la divisió i que porta jornades com a líder del grup.

juvenil A

Els nostres van realitzar un gran partit jugant a un gran nivell però no van tenir la sort de puntuar encara que van tenir moltes opcions. Es van avançar els barcelonins però Vila va empatar el partit amb un xut creuat. Al següent minut els visitants van tornar a superar el porter mataroní però ràpidament Hugo va empatar el partit a dos. Els nostres van posar per davant fent el 3 a 2 mitjançant David Caro però l’àrbitre ens va castigar amb moltes faltes i els barcelonins van aprofitar un dels doble penals per empatar el partit i posteriorment a falta de pocs segons de la mitjà part van fer el quart gol posant-se de nou per davant en el marcador. A la segona part, es va tornar aconseguir empatar el partit , de nou amb gol de David Caro però a falta de nou minuts, els barcelonins van fer el cinquè gol. Els mataronins van sortir de cinc i van tenir una ocasió molt clara per empatar el partit a falta de pocs segons però la pilota no va voler entrar i d’aquesta manera va finalitzar el partit on els nostres es mereixen molt mes.
Toca continuar treballant perquè l’objectiu de l’ascens encara està actiu després dels resultats de la jornada. Ara toca pensar en el proper desplaçament molt complicat a la pista del Gràcia on només serveix venir-se amb els tres punts per continuar somniant. 1,2,3 Mataró!!
Van jugar: Aitor, Jan, Alejandro, David(2), Iker, Mario, Vivas, Vila(1), Hugo(1), Rachid i Uri.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: