Sant Celoni Palauenc – Juvenil B 5-2

Van jugar: Cristian, Adri, Pol C., Octavi, Musta, Didac, Aitor, Ayman, Gorin i Nico.
El juvenil “B” començava la segona volta a la difícil pista del Sant Celoni. Al partit s’arribava amb la moral alta després d’aconseguir el primer punt, però amb les baixes d’Aksel, Pol X., Aran, Caros i Ernest. Per compensar les baixes vam tenir l’ajuda de 3 cadets: Cristian, Didac i Musta.

juvenil b
El nostres van sortir molt endollats, mostrant un bon joc a la primera part que els va fer aconseguir avançar-se en el marcador fins ens dues ocasions. El primer gol de Nico després d’una bona assistència de Cristian i el segon amb una mica de fortuna després d’un rebot en el ut d’Octavi. Tot i així el bon joc no va ser suficient per marxar al descans amb el marcador a favor, sinó amb empat a 2.
A la represa els nostres van intentar millorar la seva imatge, però el joc no va ser igual, i malgrat les ocasions que es van desaprofitar no van poder anotar cap gol. Les males decisions en l’elaboració de les jugades van permetre als locals aconseguir anotar tres gols, dos de contra, i l’últim en l’últim minut després d’intentar el joc de 5.
El nostres malgrat sortir derrotats, van tornar a mostrar brots verds, amb una bona intensitat en fases del partit i amb la molt bona aportació dels cadets. Esperem aprofitar aquesta nova dinàmica de joc per començar a sumar. 1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: