SPALL CFS Ciutat Mataró Juvenil A – Bosco Rocafort 4-1

El Juvenil “A” es retroba amb la victòria derrotant a casa al Bosco Rocafort. Després de la dura derrota a Sabadell, l’equip s’afrontava contra un equip que lluita per sortir del descens i no es podia fallar per continuar a la part alta de la classificació. L’equip arribava amb moltes baixes però amb l’ajuda dels cadets: Cristian Cruz i Iker Infantes que debutaven amb el Juvenil.

juvenil A
L’equip barceloní es va avançar en el marcador en el minut 2 mitjançant una falta assetjada amb gran execució que va sorprendre a Aitor a la porteria. Els visitants van aprofitar per endarrerir la seva defensa i aprofitar les errades del nostres jugadors per sortir a la contra. Situació que el juvenil s’ha trobat moltes vegades i aquesta vegada amb una circulació lenta de la pilota i un ataca molt posicional, va aconseguir l’empat a través de Sergio Vivas després d’una bona assistència de Sergi Vilajuana que va tornar a fer un gran partit. Posteriorment, en un corner a favor mal executat, va arribar la pilota a Aitor a mitjà pista i amb un control orientat va realitzar un fort xut que va entrar per tot l’escaire sorprenent al porter barceloní i donant l’avantatge en el marcador abans del descans.
A la segona part, i amb un resultat molt ajustat, l’equip no es podia relaxar i va sortir molt ficat en el partit aconseguint el tercer gol mitjançant Rachid al aprofitar un altre bona assistència de Sergi Vilajuana. Els visitants van pujar línies i això va facilitar la sortida de pilota del nostre equip que amb espais son molt més perillosos. Poques ocasions però moltes faltes visitants que va provocar arribar aviat. Els barcelonins van sortir de cinc però no van tenir molt encert cara a porteria i Sergio Vivas va aprofitar el primer doble que va disposar l’equip per marcar el quart i definitiu gol.
Victòria treballada davant un rival necessitat de punts que venia de dues jornades sense perdre. Amb aquesta victòria l’equip finalitza la primera volta a la tercera posició de Divisió Honor a 6 punts del líder i amb moltes opcions de lluitar per l’ascens a Nacional. Els proper partit marcarà molt el seu objectiu ja que s’afronten el proper dissabte al primer classificat, Les Corts. 1,2,3 Mataró!!!
Van jugar: Aitor(1), Cristian Cruz, Alejandro López, Oriol Roy, Sergio Vivas(2), Mario Guillen, Hugo Fernandez, Rachid(1), Sergi Vilajuana i Iker Infantes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: