FS Manel Blancafort – Sènior Femení 4-1

Derrota del senior femení a la Garriga per 4-1.

Senior Femeni
El partit va començar molt bé per els nostres interessos, corner votat per Ari i després de donar al pal Helena posava el 0-1. Les noies estaven fent un partit molt complert, molt de sacrifici en defensa i intentant posar en perill la porteria local, minuts més tard va venir una jugada que va marcar el partit, després d’un rebot, Ciara agafa la pilota dintre l’àrea i l’agafen clarament, però l’àrbitre, no ho va voler veure, i a partir d’aquí el partit va capgirar de situació, ràpidament va arribar l’empat i el 2-1, que moralment va fer molt mal a les nostres jugadores, però després d’un temps mort l’equip va començar a tornar a agafar sensacions i va tenir oportunitats d’empatar, però un error defensiu molt clar va arribar el 3-1 i vam marxar al descans.
A la segona part, va aparèixer la nostra jugadora més determinant, es veritat que ens té mal acostumats perquè cada partit fa parades espectaculars, però vull destacar a Marta Paez perquè va fer una autèntica exhibició a porteria, va parar absolutament tot el que va venir, l’únic gol va ser després d’un rebot i plantar-se 2 rivals contra ella.
Tot i que vam tenir moltes oportunitats i molt clares de fer el segon gol, no vam estar encertades i el resultat final va ser de 4-1 al marcador.
Sigui el resultat que sigui, dona gust veure aquestes noies jugar i les ganes que li posen i el grup que fan, el pròxim dissabte comencem segona volta a casa contra el FS Sabadell!

1, 2, 3 Mataró

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: