Benjamí – Santa Anna B 4-2

Partit molt igualat del benjamí on tot l’equip va destacar en la gran actitud defensiva.

Un partit molt renyit que es va poder gaudir el matí del dissabte, on en el primer quart aconseguiríem un resultat de 1-0. En el segon període el rival va aconseguir la victòria amb un 0-1 al seu favor.

En el tercer, novament Hugo feia el gol per a l’equip, però en la ultima jugada del partit, el rival empatava el resultat d’aquest tercer període amb un xut potent des de fora de l’àrea. En l’últim quart es decidiria el resultat final de l’encontre que fins llavors estava empatat a 2 gols, però un inspirat Hugo, aconseguia dos gols, i acabant així un partit molt igualat amb una victòria de 4-2

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: