Mollet FS – SPALL CFS Ciutat Mataró 1-2

L’Spall CFS Ciutat de Mataró s’enfrontava contra el Mollet FS a la 3 ronda de la copa Catalunya. Els mataronins conscients que l’ importància està a la lliga van anar a Mollet disposats a competir per la copa però també a preparar el partit de lliga contra l’Olimpic Floresta.

senior a
Els grocs i negres van voler portar el ritme del partit i els blancs i vermells tancar-se per darrere la mitja pista per aprofitar una badada dels de Mataró.
Tot i gaudir d’oportunitats la primera part va acabar 0-0. La segona va començar més desordenada que la primera però tampoc i havia encert. Els mataronins van recuperar l’ordre i una bona pressió d’Azhar va donar fruit al gol Mataroní el jove jugador recuperava la pilota i servia al segon pal a Capilla per fer el 0-1.
Com es de costum ja, no durava molt l’alegria a casa dels grocs i negres i un minut després, l’àrbitre xiulava un penal per mans en una jugada desafortunada on Alex estan al terra tocava la pilota amb les mans de rebot.
1-1 al marcador però sembla que la sort canvia pels de Serra i Boix ja que en un córner directe el porter visitan tocava la forta passada xut de Bryan i la pilota acabavaria entrant per deixar el 1-2 final. Bona defensa final de 5 i victòria que deixa als del Ciutat a la 4 ronda on es mediran a un 2 B nacional el Cerdanyola, rival que s’ha reforçar bé per la segona volta de la seva lliga i equip que va jugar a pretemporada contra els de Mataró

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: