Infantil Adri – Parets B 2-3

Partit amb moltes dificultats pels mataronins que arribaven amb moltes baixes, els dos porters inclosos. Oriol i Adrià van decidir dividir-se el treball a la porteria i ho van fer molt bé com tot l’equip.

Infantil Adri

Es plantejava un partit molt difícil sense porters i amb només tres canvis. El ciutat es va plantar a mitja pista intentant no deixar molt desprotegits als nostres porters i intentant aprofitar les transicions i les jugades a pilota parada.

La primera part va estar bastant controlada concedint un gol a una jugada aïllada i molt poques ocasions de gol pel rival. Els groc i negre van tenir ocasions per poder obrir el seu marcador però l’encert no ens va somriure.

Després de la primera part els mataronins es van desprendre dels dubtes que generava la situació inicial de partit i es van veure amb forces per guanyar el partit.

La segona part va ser increïble. Els mataronins van aconseguir capgirar el marcador fins al 2-1 i ho van deixar absolutament tot a la pista però finalment el parets va aconseguir posar el 2-3 definitiu.

Com a entrenador estic tremendament orgullós d’aquests nois. Sí, es va perdre, però això m’és igual. Els nois van creure, van ser un equip, es van sacrificar per l’equip i van lluitar contra les dificultats. És una llastima que tot aquest esforç no es va reflectir en el resultat, però això tampoc importa, perquè treballant així estic segur que tindran moltes recompenses futures. SOM UN!!!

Van jugar: Adrià, Oriol, Oscar, Miguel, Izan, Izan David, Alex y Hector

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: