Cardedeu FS – Juvenil B 2-2

Primer punt de la temporada en un desplaçament molt complicat a causa de les baixes que vam tenir per a aquest partit, 6 en concret.

juvenil b
El partit va començar molt bé per als nostres, un control total de la pilota on vam poder veure la intensitat que volíem trobar, molt bona feina defensiva que no ho vam veure materialitzat en el marcador, i mira que en aquesta part s’havia curat més que en tota la temporada. Gorin, després d’una bona jugada col·lectiva cap al primer per a l’equip visitant, però minuts més tard i en un desajustament defensiu van aconseguir empatar i arribar al descans amb aquest marcador, abans havíem desaprofitat un doble penal que va ser al pal.
La segona part va seguir pel mateix camí de la primera, moltes ocasions i molta intensitat, però en un bon contra atac de l’equip local, van aconseguir capgirar el marcador. Els nois amb un esforç físic important, no van deixar de lluitar i trobem el gol d’Aymane. Minuts més tard Aran, va aconseguir treure una pilota sota pals i deixar el marcador en 2 a 2.

Empat que fa gust de victòria sabent totes les baixes que havíem tingut d’última hora i trobar la intensitat que faltava per a començar a sumar punts.
1,2,3 Mataró!

Van jugar: Adri Reniu, Musta, Pol Xavier, Carlos, Aymane, Gorin, Aran

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: