Mala setmana del Juvenil A. Derrota en copa i lliga

Mal inici d’any del Juvenil “A” que després d’aconseguir a casa la victòria davant de l’Alcoletge cau eliminat a Copa Catalunya i es derrotat clarament a la pista del Natació Sabadell.

juvenil A
L’equip afrontava el seu primer partit d’eliminatòria contra el Santvicentí de Segona Divisió. L’equip local va fer un gran partit i amb una defensa molt tancada va neutralitzar totalment el joc ofensiu del nostre equip. Es van avançar amb una pilota llarga del porter que va sorprendre al nostra tanca. Abans del descans, Hugo aconseguia l’empat en un xut exterior. A la segona, mateixa dinàmica, atac posicional dels nostres però sense profunditat ni encert cara a porteria. Les poques pilotes que arribaven a la porteria local, eren aturades pel porter del Santvicentí. I com es habitual, qui perdona ho acaba pagant i així els de Sant Vicenç van aconseguir el segon que li donava la victòria i el pas a la següent fase de la Copa Catalunya. Tot un fracàs pel nostre equip del qual s’esperava molt més en aquesta competició.
Pitjor va ser, la dura derrota de l’equip a Sabadell. L’equip no va sortit res concentrat i en pocs minuts es va trobar amb un parcial de 4 a 0 en contra amb una gran empenta dels sabadellencs i una bona empanada dels nostres. L’equip va intentar reaccionar però no sortia res i van veure com encaixaven gols per minuts, arribant a un desesperant parcial de 10 a 0 a la primera part. Els jugadors van abaixar els braços i es va tenir que animar al grup al descans per recordar el bon equip que formaven i que tenien que seguir confiant en el mateix grup. A la segona, es va iniciar amb joc de porter jugador i es va veure una petita reacció però finalment el marcador va acabar amb un 13-5 que feia molt de mal a l’equip.
Setmana per oblidar però sobretot per aprendre que hem de continuar treballant si volem créixer com a jugadors i com equip. Tot i la dura derrota, l’equip està fent una primera temporada en Divisió Honor al•lucinant i continua en les posicions capdavanteres de lliga. L’equip ja treballa per afrontar l’últim partit de la primera volta contra el Bosco que es jugarà el proper diumenge 2 de febrer i aconseguir una victòria per tornar a agafar confiança. Creiem molt en aquest grup i aquests jugadors i de ben segur que ens tornaran a donar moltes alegries. 1,2,3 MATARÓ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: