SPALL CFS Ciutat Mataró – Estel Vallseca 1-1

L’SPALL CFS Ciutat de Mataró trenca la ratxa de partits perduts però només pot aconseguir l’empat contra l’Estel Vallseca.

senior a
Durant els primers minuts els mataronins van gaudir d’ocasions que el porter Barceloní va parar molt bé.
En una jugada desafortunada els grocs i negres, es van ficar un gol en pròpia que els enfonsava una mica i es que els del Ciutat no estan tenim molta sort aquesta i tot i gaudir d’ocasions per marcar sempre veuen com l’equip rival aconsegueix gols massa fàcils. Tot i això em de dir que l’equip ho ha seguit provant fins al final i que Polpi, el nostre porter a tingut que parar dos dobles penals que han permès al equip seguir vius fins al final. A la segona part la tònica a estat la mateixa, els mataronins atacant i tenint ocasions però sense materialitzar i amb l’Estel intentant sorprendre a la contra.
A falta de 2 minuts i veien que la pilota no volia entrar Serra i Boix manaven jugar de 5 i després d’algunes clares ocasions Capilla rematava una passada d’Abdel fent l’ansiat empat. S’ha de seguir creient en aquest equip que segur que ens donarà moltes alegries. Ànims!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: