Racing Pineda B – Infantil Adri 2-6

Victòria a domicili dels mataronins per 2-6 al pavelló del Ràcing Pineda.

Infantil Adri

Els groc i negre no van fer un gran partit i la qualitat individual i alguna bona jugada col·lectiva va decantar el partit. El ciutat arribava amb intencions de provar en partit real la nova manera d’atacar que s’havia entrenat la setmana anterior. Tot i que es va veure algun detall no es va fer bé i els mataronins els hi va costar tancar el partit. Durant la primera part el partit va estar bastant igualat en ocasions, els groc i negre intentaven moure la pilota en atac de 4 però amb moltes dificultats. Al descans el resultat era d’1 a 2 pels nostres.

A la segona part la tònica no va variar gaire però els nostres van estar més encertats de cara a porta. Tot i el 2 a 6 final no va ser un gran partit del ciutat però sumem 3 punts importants per agafar moral i continuar treballant!

van jugar: Yeray, Amadou, Ivan, Oscar, Adrià, Miguel, Albert, Izan, Izan David, Oriol y Alex

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: