Infantil Pol -Arenys de Mar B 4-0

Els nostres van rebre la visita de l’últim classificat de la lliga, l’Arenys de Mar “B”, després del partit de Copa Catalunya de dijous contra el Racing Pineda, que es va resoldre amb un 4-1 pels mataronins.

Infantil Pol
Els nois d’Arenys van sorprendre els nostres ja que des de bon principi van intentar plantar cara i posar les coses difícils. Tot i així els nois de Pol Roy i Ivan Tejedor van demostrar la seva superioritat una jornada més i, amb dos bons gols d’Amai, s’arribava al descans amb el resultat favorable.
A la segona part els locals es van relaxar una mica però van seguir provant el porter visitant que va fer grans aturades, fent que només Albert i un gol en pròpia amb mala fortuna, acabessin introduint la pilota al fons de la xarxa.
Resultat final de 4-0 i seguim una setmana més en primera posició.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: