SPALL CFS Ciutat Mataró Juvenil A – Alcoletge 10-5

El Juvenil “A” es col·loca tercer en Divisió Honor després de derrotar a casa a l’Alcoletge per 10 a 5 en un bona partit dels groc i negres que van dominar d’inici a final davant d’un bon rival empatat a punts a la classificació.

juvenil A

La primera part va finalitzar amb el parcial de 4 a 0 amb gols de Vila, Hugo, Mario i Vivas. Els nostres van realitzar uns grans 20 minuts amb una bona pressió defensiva i molt encertats cara a porteria amb bones jugades de combinació finalitzades la majoria al segon pal. Els lleidatans van tenir també oportunitats però es van topar amb un gran Aitor a la porteria.

L’Alcoletge va sortir de cinc des d’inici de la segona part i va sorprendre als mataronins en algunes jugades però sense fer una gran defensa, Mario va aconseguir recuperar una pilota i va marcar des de més de 30 metres a porteria buida el cinquè gol. Com es habitual i amb un marcador molt clar, els nostres van baixar la seva intensitat i van rebre dos gols ajustant el marcador 5 a 2 però contrarestat amb un altre gol de Hugo. Moments de poc control i molta empenta de l’equip contrari que després del rebre el setè mitjançant Vivas, van aconseguir posar el marcador 7 a 5 a falta de 4 minuts que va obligar demanar temps mort a l’entrenador mataroní per ordenar de nou la defensa i baixar el moment d’empenta de l’equip lleidatà. Va sortir efecte i a la represa es van aconseguir tres gols més de Vivas, Vila i Hugo per deixar el marcador final de 10 a 5.

Amb aquesta victòria l’equip es col·loca tercer a 4 punts del líder. Gran temporada de l’equip en el seu debut a Divisió Honor, presentat la seva candidatura a lluitar pels primers llocs de la competició. El proper dijous, l’equip juga la seva eliminatòria de Copa Catalunya davant del Santvicentí i el dissabte, partit de lliga complicat a la pista del Natació Sabadell.

Van jugar: Aitor, Jan, Alejandro, David, Uri, Vivas(3), Mario(2), Hugo(3), Rachid i Vila(2)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: