PB Montmeló – Senior B 0-4

Segona victòria consecutiva del Sènior “B” que suma 4 jornades sense perdre i es col·loca segon de lliga en posició d’ascens.

Senior B

L’equip entrenat per Edgar i Camacho tenien un complicat desplaçament a Montmeló molt necessitats de punts. Es van trobar com es habitual un equip veterà amb molta experiència i un joc més físic que tècnic però els nostres van saber controlar els moments del partit per emportar-se els tres punts. La primera part va finalitzar amb un parcial de 0 a 2 amb gols de Victor Madrigal amb un fort xut de fora exterior i el segon de Marc Marin amb assistència al segon pal de Arnau Roig. L’equip local va disposar de bones ocasions per retallar diferencies però es van topar amb un fantàstic Sergi Valls a la porteria.

A la segona part, poc va canviar la dinàmica del partit. El Montmeló va pujar la seva defensa i va provocar moltes errades dels nostres i moltes faltes que aturava molt el partit. Tot i això, Marin va tornar a marcar el tercer amb un gran gol per sobre el porter local a passada de Valls. Posteriorment Madrigal va tornar a marcar aquesta vegada amb un xut creuat per deixar un marcador de 0 a 4 que ja no va canviar, entre altres coses gràcies a les grans intervencions de Valls a la porteria que va fer el seu millor partit de la temporada.
Tres punts més i segons en lliga. Després d’un inici una mica dubitatiu, l’equip agafa confiança i demostra que pot lluitar per tot en aquesta lliga. Molt treball encara, sobretot tàctic, però amb una línia ascendent. El proper diumenge, l’equip rep a La Cupula, un altre rival dur de la categoria.

Van jugar: Valls, Arnau, Jordà, Marin(2), Madrigal(2), Delos, Victor, Soufian, Jona i Omar.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: