AE Arrels – SPALL CFS Ciutat Mataró 7-6

L’SPALL Ciutat de Mataró comença l’any amb derrota en un partit on mereixia molt més.

senior a
Després d’un començament fluix on l’equip perdia per 2-0 els de Mataró han remuntar fins el 2-3 i a falta d’un minut una jugada que tenia que acabar amb un doble penal per mans es convertia en un 3-3.
A la segona un gran inici posava el 3-5 que era altre cop remuntat pels locals fins el 5-5. Els de Serra i Boix feien el 5-6 però en la següent jugada es quedaven en inferioritat per expulsió de doble groga quedaven 4 min però els grocs i negres van aguantar defensant. Al recuperar el jugador, l’equip rival sortia de 5 i durant 1:30 minuts els de Mataró es defensaven bé però en una bona jugada dels locals aconseguien l’empat. Una pèrdua faltant 8 segons es convertia en una contra que acabaria 7-6. Toca seguir treballant i creien!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: