SPALL Ciutat Mataró – Vacarisses 3-4

L’Spall CFS Ciutat de Mataró segueix sense guanyar tot i dominar en moltes estones el partit.

senior a
El partit d’aquesta jornada es un resum del que es aquesta lliga, no val només jugar bé i gaudir d’ocasions si no que s’han de materialitzar i estar concentrat els 40 min a rellotge parat que dura aquest. No val a badar ni una mica perquè et costa car.
Tot i dominar els primers minuts de joc, els mataronins rebran 2 gols en 4 min de diferencia i en el minut 9 perdien 0-2 tocava pica pedra de nou i el que si te aquest equip es que no es dona mai per vençut nombroses ocasions fins que Capilla feia el 1-2 amb el que acabaria la primera part.
A la segona conjura al vestuari 4 retocs que l’equip va saber plasma a la pista i control del partit amb moltíssimes ocasions i en el minut 27 Bryan faria el 2-2 ocasions pels 2 costats i en un córner el de Vacarisses feien el 2-3. Tocava remuntar de nou i els de Serra i Boix seguien gaudim d’ocasions però el gol no arribava fins que Azhar feia el 3-3 amb un gran xut des de la banda.
Els jugadors groc i negres es van relaxa al veure l’empat que per fi pujava al marcador després de tant suar i en una sacada de centre de murris el Vacarisses s’adalantava al marcador a falta de 3 min. Ocasions i joc de 5 però no va haver-hi empat.
L’equip agafa descans i tornarà amb força. Encara no està tot dit. Seguim treballant i creient

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: