SPALL Ciutat Mataró Juvenil A – Unión Santa Coloma 4-8

juvenil A

Continua la bona ratxa de resultats del Juvenil “A” que finalitza l’any amb una nova victòria a la pista de La Unión Santa Coloma. Els groc i negres van sortir molt concentrats per tal de no deixar-se sorprendre per un rival necessitat de punts. Amb gols de Vila i David, es van situar amb un parcial de 2 a 0 però una errada en la sortida de pressió va permetre als locals marcar el primer a la porteria defensada de Aitor que va tenir una bona actuació. Els mataronins es va refer d’aquest gol i amb una jugada col•lectiva, Vila va fer el tercer. Amb el 1-3 els locals van començar a apretar més intensament i van tenir uns 5 minuts de total domini que no van acabar en cap gol per la falta de punteria dels seus jugadors i les intervencions de Aitor. A pocs minuts de la mitjà part, Rachid va marcar al segon el quart gol mataroní.

A la segona part, continuava la mateixa dinàmica de partit. Els locals amb una forta pressió van sortir una mica més agressius degut a la permissibilitat de l’àrbitre que no va estar en cap moment en el partit. Això no va encoixir als nostres, que van aconseguir el cinquè mitjançant Alejandro un altre bona contra de l’equip. Un altre pèrdua va significar el segon gol local però un minut més tard, en un altre contra, Hugo va fusilar al porter local per fer el sisè. Abans de finalitzar el partit es van veure dos gols més dels locals, per falta d’intensitat defensiva dels nostres i dos gols més mataronins, de nou Rachid i David Caro. Últims minuts on el protagonista va voler ser l’àrbitre i final 4 a 8.

Amb aquests 3 punts l’equip es situa en la 4rta posició a pocs punts del líder en la seva primera temporada en Divisió Honor amb 7 victòries i només 3 derrotes sent el segon equip més golejador. Sense dubtes uns grans números. L’assignatura pendent continua sent no rebre tants gols en contra però que ben segur que continuaren entrenant per millorar-ho.

L’equip de jugadors i tècnics del Juvenil “A” del Ciutat de Mataró us desitja unes Bones Festes i un Bon Nadal. Ens veiem el proper partit al 2020 davant l’Alcoletge.

Van jugar: Aitor, Jan, Alejandro(1), Vila(2), David(2), Rachid(2), Hugo(1), Octavi i Uri

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: