Juvenil B – Santvicentí 0-5

juvenil b

Van jugar: Ernest, Pol C., Iker, Carlos, Pol X., Aran, Aitor, Ayman, Gorin i Nico.

El juvenil “B” rebia la visita del tercer classificat, el Santvicentí, amb les baixes d’Octavi i Adri, reemplaçades amb l’ajuda del cadet Iker.

Els nostres van sortir dubitatius, pressionant però malament, amb dubtes, flotant i deixant molt espai als rivals per girar i pensar. Tot i això van gaudir de dues clares ocasions, que va aturar el porter magistralment. Els locals no van perdonar tant, i la primera oportunitat que van tenir la van convertir marcant pel primer pal. Això va deixar tocat als nostres, que van seguir competint per sota de les seves possibilitats.

Abans de marxar al descans els visitants van poder fer dos gols més fent una sortida molt bona amb el porter, i gràcies a un contraatac molt ben treballat. A la represa els nostres van intentar millorar la seva imatge, però poc van poder fer, ràpidament el Santvi es va tornar a distanciar al marcador. Malgrat disposar d’alguna bona oportunitat no van poder moure el marcador, superats enormement per un equip molt ben treballat. El joc de 5 tampoc va ser un recurs que ens ajudes a superar una defensa molt ben plantada. El juvenil B no va tenir idees ni recursos per superar el Santvi, i ja acumula 10 derrotes consecutives.

Esperem tornar de les vacances de nadal amb les piles carregades i amb noves motivacions per afrontar els dos partits que queden per finalitzar la primera volta. 1,2,3 Mataró!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: