CINC Ideal Setmana 21-22 Desembre

Aquest és el CINC ideal Auto d’Ara de la setmana:

CINCideal-9

OCTAVI CUENCA (PORTER-JUGADOR) – Pel seu treball golejador fent un hattrick i fent jugar als seus companys aconseguint 2 assistències de gol amb el Cadet. També juga amb el Juvenil A com a recompensa a la feina ben feta.

DAVID CARO (TANCA) – Compromès amb l’equip 100% no deixa per perduda cap pilota. Va realitzar un partit molt complet contra La Unión amb dos gols i un gran treball defensiu en un partit que no era fàcil per ell per motius personals. Molt gran David!!

MARC VADELL (ALA) – Apareix la millor versió de Marc. Concentrat en defensa i en atac. Donant a l’equip el que necessita i recuperant el gol. Important recuperar la millor versió d’un jugador important per l’equip.

MARC MARÍN (ALA) – 2 gols i 1 assistència es un bon bagatge. Però hem de sumar la gran actitud i compromís que va demostrar durant tot el partit. Sembla que tornem a tenir el Marín de principi de temporada, i el equip ho necessitava.

HELENA ROCA (PIVOT) – La jugadora contribueix amb 1 gol en la victòria del seu equip. Però a més, te una actuació destacada. Molt bé en defensa i cada cop millorant el seu futbol sala

LLUIS – ROGER (COS TÈCNIC) – El femení obté la seva primera victòria de la categoria, i no ha estat per no merèixer-la abans. Des del cos tècnic porten mesos treballant i el joc del equip no es veia recompensat en resultats. Per fi trenquen una dinàmica negativa que els farà creure en les seves possibilitats.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: