Thotsala Escoda – Sènior B 4-4

Partit molt complicat el disputat a la escola Grèvol de Barcelona del nostre Sènior B.

Senior B

El partit va començar molt malament per els nostres ja que en 3 faltes de concentració el equip local es va posar per davant sense que nosaltres no haguéssim entrat en el partit. No és la primera vegada que als jugadors els hi falta concentració al inici i després s’ha de remar per remuntar el partit. Al descans es va arribar amb el resultat de 3-2 amb gols de Victor, de falta, i Madrigal.

La segona part va ser diferent pels nostres. Van voler jugar, recuperar pilotes i pressionar ben amunt. L’equip local, però, només es dedicava a perdre temps i allunyar la pilota de la zona de perill. És així com en un córner al seu favor fan el 4-2. Els nostres no van abaixar els braços i van continuar lluitant contra tot per, finalment, aconseguir l’empat en dues jugades de 5. Gols de Madrigal i Victor, de nou.

A l’últim segon del partit vam estar apunt de fer el gol de la victòria però ens quedem amb un empat que té gust a victòria en una pista molt petita, amb un rival que es va tancar molt bé i va saber jugar les seves cartes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: