SPALL Ciutat Mataró Juvenil A – Jesús Maria B 5-1

Còmode victòria del Juvenil “A” davant del Jesús Maria “B”. L’equip barceloní es presentava al Millan en l’última classificació de lliga amb tant sols 1 punt. Una bona oportunitat pel nostre equip per continuat sumant punts i no despenjar-se de la part alta de la classificació.

juvenil A

Els visitants van sorprendre en els primers minuts amb una pressió asfixiant provocant nervis en la sortida de pilota dels groc i negres però amb el transcurs dels minuts es va començar a tenir el control del partit i van arribar els dos primers gols, de Hugo i Hamet. Els barcelonins no feien molt de perill a la porteria defensada per Jan, només quan aconseguien agafar l’esquena a la nostra defensa que com es habitual, molt avançada per provocar recuperacions en pista contraria. En canvi, els nostres arribàvem amb facilitat a porteria contraria però amb poc encert i amb un porter visitant que va fer un gran partit.

A la segona part, no va canviar la dinàmica. Els nostres van sortir més concentrats i amb l’objectiu de no encaixar cap gol en els primers minuts per no donar cap tipus d’opció als rivals de remuntar el partit. Va funcionar i a més es va aconseguir marcar dos gols més mitjançant Vila, Alejandro, deixant el marcador favorable de 4 a 0. Aleshores va arribar el gol barceloní que encoratjava al Jesús Maria que va sortir de cinc però no va fer perill a la porteria defensada per Patu. Rachid va aconseguir el seu premi a un bon partit amb un gol a minuts del final que deixava el marcador 5 a 1.

Amb aquest resultat, l’equip es situa a la cinquena posició de lliga a 6 punts del líder. La propera setmana es desplaça a Santa Coloma per jugar contra La Unión en el que serà l’últim partit de l’any i on esperem portar-nos els 3 punts cap a casa. 1,2,3 Mataró!!

Van jugar: Patu, Jan, Alejandro(1), David, Vivas, Uri, Hamet(1), Mario, Hugo(1), Rachid(1) i Vila(1)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: