Sènior Femení – Iris Sol 3-3

Primer punt del femení a la temporada davant l’Iris de Badalona per 3-3 al marcador.

Senior Femeni
El partit va començar amb la sorpresa de les visitants jugant de 5, van aconseguir fer una jugada ràpida per posar el 0 a 1.A partir d’aquí les nostres noies van avançar línies de pressió i primer Yasmin i després Irene van capgirar el resultat.
Quan mes a prop estava el tercer un error en la sortida de pilota les visitants ho van aprofitar molt bé per fer l’empat a 2. A falta de poc per el final de la primera part, Yasmin va fer el 3-2 al transformar el doble penal.
A la segona part, l’equip va sortir amb moltes ganes de guanyar el partit, i van tenir moltíssimes oportunitats de deixar sentenciat el partit, però un contraatac de les noies del Badalona van fer l’empat a 3.
Les noies van seguir intentar buscar el gol de la victòria, però no va arribar.
Punt amb sabor agredolç per el partit realitzat per l’equip però que es molt important començar a sumar i per fi ho han aconseguit. Ara queda seguir treballant per continuar sumar mes punts i poder obtenir l’objectiu de la permanència.
1, 2, 3 Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: