Racing Pineda – Juvenil B 6-0

El juvenil es desplaçava a la difícil pista del Racing Pineda. Ho feia en una situació complicada a la classificació i amb la baixa d’Aksel, però amb ganes de treure quelcom positiu, ja que s’han recuperat efectius.

juvenil b

El partit va començar amb els nostres ben plantats i intensos, pressionant a dalt i volen la pilota. Ràpidament però els visitants es van avançar mitjançant un sac de banda on la barrera no es va col·locar bé. Un gerro d’aigua freda a l’equip perquè sense concedir cap ocasió clara ja anava 1-0. Progressivament l’equip es va anar recuperant i van anar arribant les primeres ocasions clares. Com sempre el gol es va resistir, i quan s’estava a punt d’arribar a la mitja part, una sortida arriscada d’Ernest va suposar el 2-0 que va deixar tocat l’equip.

Això es va veure reflectit a la segona part, on els nostres els va costar molt entrar en el partit, i en un tres i no res es van veure amb un 4-0 que va pesar molt per intentar anar pel partit. Imprecisions i desajustos defensius, excés de possessió sense donar la pilota, etc., van regalar el partit als locals. Aquí va morir l’encontre, ja que no hi va haver gaire més història, únicament un gol jugant de 5 amb el porter i una errada en anar a buscar la pilota van fer que l’encontre acabés amb 6-0.

Partit per oblidar, però per veure on està el nostre nivell de joc si no posem els 5 sentits a la pista. Cal seguir treballant per tal de poder competir els partits o la temporada es farà molt llarga. 1,2,3 Mataró!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: