CINC Ideal Setmana 14-15 Desembre

Aquest és el CINC ideal Auto d’Ara de la setmana:

CINCideal-8

CRISTIAN CRUZ (PORTER) – Espectacular actuació desbaratant una darrera una altra les ofensives del rival, salvant el gol en nombroses ocasions, fet que va contribuir a que el equip sempre estigués amb opcions de puntuar.

VICTOR ORTIZ (TANCA) – Va aportar dos gols i va fer un bon partit aportant tranquil·litat a la defensa i en el joc de 5 dels seus. Sembla que comencem a recuperar la seva millor versió.

RACHID BOUCHAOUL (ALA) – Gran partit de Rachid davant del Jesús Maria. Molt motivat va fer una gran tasca defensiva ajudant als seus companys amb una gran intensitat. En atac, va jugar fàcil donant molta sortida i mobilitat a l’equip i va tenir el seu premi en l’últim gol groc i negre.

MATEU ALBERT (ALA) – Gran partit a nivell ofensiu d’un jugador que està tenint una progressió impressionant i que creiem que si vol pot donar encara molt més. Va marcar dos grans gols ajudant en la primera victòria del Infantil, des d’aquí l’animem a seguir així.

SOL ELHORDOY (PIVOT) – Golejadora i una de les líders de l’equip. Un molt bon partit el seu aquest cap de setmana. Futur molt prometedor al club.

POLPI – FRANCISCO (COS TÈCNIC) – La típica frase de que “tard o d’hora s’aconseguiran els resultats amb la feina ben feta”, es pot aplicar perfectament en aquest equip. Molt bon treball dels místers del infantil que només els hi faltava una victòria per veure que el projecte és bo. Bona feina que per fi es veu reflexada amb un gran resultat. I no serà la última.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: