EFS Balaguer – SPALL CFS Ciutat Mataró Juvenil A 3-12

El Juvenil “A” goleja al Balaguer en la vuitena jornada de lliga després d’un llarg desplaçament. L’equip es desplaça a Balaguer molt motivat amb moltes ganes de emportar-se els tres punts després de la derrota a casa en l’última jornada.

juvenil A

El partit va començar malament pels groc i negres que van rebre als 10 segons el primer gol local en una jugada de sacada central que va sorprendre a la defensa mataronina. L’equip va reaccionar amb un parcial de 0-4 amb dos gols de Hugo, un de Vila i un altre de Alejandro. Els lleidatans defensaven a mitjà pista i deixaven el control de la pilota i del partit als mataronins. En una perduda a mitjà pista, arriba el segon gol local, aleshores el partit va entrar en una fase molt dolenta per part del nostre equip que no aconseguien defensar el joc de pivot de l’equip local i els alers agafaven masses esquenes. Tot i això, Rachid va aconseguir el cinquè però abans de arribar el descans, el pivot local va marcar de fort xut per deixar un marcador ajustat de 3 a 5 que no reflexava la superioritat del nostre equip degut a la feblesa defensiva de l’equip.

El missatge al vestuari era molt clar, no podíem encaixar tants gols i l’objectiu plantejat a la segona part era deixar la nostra porteria a cero. Els cinc primers minuts de la segona part va ser un constant atac dels locals que volien tornar al partit i quan més ens apretaven, Uri va aconseguir el 3-6 després d’una bona pressió de Hamet amb el porter en banda. El setè va ser obra de Mario de falta directa i el vuitè un golàs d’Alejandro des del nostre area que va sorprendre al porter rival. Mario aconseguia el novè gol mataroní amb un fort xut que va entrar per tot l’escaire. Temps mort demanat pels locals per preparar el joc de porter jugador a falta de 9 minuts per finalitzar el partit. Molt bona defensa mataronina que va provocar 3 gols més, mitjançant Vila, David i Rachid per deixar el marcador 3 a 12 i sobretot per complir l’objectiu de la segona part de no rebre cap gol.

Golejada i tres punts per continuar somiant amb un equip que encara ha de millorar moltes situacions de partit. Menció especial a les famílies per estar com sempre al costat de l’equip en un desplaçament tant llarg. SOM UN!! 1,2,3 MATARÓ

Van jugar: Aitor, Jan, Alejandro(2), David(1), Uri(1), Mario(2), Hamet, Hugo(2), Vila(2) i Rachid(2).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: