SPALL Ciutat Mataró Juvenil A – Eixample 1-3

El Juvenil “A” pateix la primera derrota de la temporada a casa davant del Eixample. Partit molt disputat i amb moltes ocasions entre dos equips que estaven empatats a la classificació i que es van portar els barcelonins per tenir més encert cara a porteria i més intensitat en moments importants del partit.

juvenil A

La primera part va finalitzar sense gols, encara que es van veure moltes ocasions a les dues porteries on els porters van tenir molta feina. El partit molt igualat entre dos equips que volen jugar la pilota i que presenten a la pista una defensa asfixiant a primera línia.

A la segona part es van avançar els mataronins amb un golàs de Hugo de fort xut exterior que va entrar per tot l’escaire però un minut després van empatar els barcelonins amb un gol de córner. Amb l’empat, el partit va entrar a una fase de precipitacions i males decisions per part del nostre equip que va provocar el segon gol afortunat dels visitants que va entrar després de l’intent de tallar una pilota de Rachid que va sorprendre a Patu desviant la pilota cap a porteria. Faltaven 6 minuts i els groc i negres, sortirien de cinc sense molta profunditat però tot i això van tenir dues ocasions clares per empatar el partit que van donar al pal però van ser els barcelonins els que van aconseguir batre de nou la porteria local coincidint amb el xiulet final de l’àrbitre.

Dura derrota que serveix por posar peus al terra i fer veure a l’equip que si volen aspirar a estar a la part alta de la classificació han de continuar treballant i millorar en molts aspectes del joc. Tot i això, l’equip va competir davant un bon equip que l’any passat va quedar sisens en Divisió Honor.

Van jugar: Aitor, Patu, Hamet, Alejandro, David, Vivas, Uri, Mario, Hugo(1), Vila i Rachid.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: