Premià de Dalt – Juvenil B

Jugadors: Adri, Octavi, Pol C., Pol Xavier, Mousa, Carlos, Nico, Ayman, Aran i Gorin.

juvenil b
El Juvenil B tenia un partit vital en la seva lluita per la permanència, ja que s’enfrontava a un rival directe, el Premià de Dalt. Al partit s’arribava amb motivació però amb la baixa de Bernat, Aksel, Aitor i Ernest, però amb l’ajuda de Mousa.
La primera meitat va tenir color groc i negre, ja que el joc de l’equip va ser molt bo, pressionant a dalt, fent mouré bé la pilota i molt sòlids al darrere. Només hi va haver un gol, el d’Octai de falta, però haurien pogut estar més si Gorin o Carlos haguessin materialitzat els 1 vs 1 dels que van disposar. A la porteria destacar Adri, que en el seu debut va estar espectacular, deixant la porteria a 0 al descans.
A la segona part ja no podem dir el mateix, els nostres van sortir a especular amb el resultat, tot i que es va avisar al descans, es van crear poques ocasions i faltava profunditat. A tot això es va sumar la lesió d’Octavi, que va rebre un fort cop a la canyella i no va poder seguir (evitable si portes proteccions). Així doncs tot i les bones actuacions d’Adri, dues pèrdues de pilota gairebé consecutives van capgirar el marcador pels locals, que encara en van poder anotar un més en un xut exterior. Els nostres van tenir ocasions per marcar i perquè no empatar el partit, però la fortuna no va caure del nostre costat, un cop més.
Bona primera part dels nostres i molt mala segona part, en la que ens ensenya que cal competir amb seny fins al final. Val a dir que si ens quedem amb la primera part, els nostres milloren cada dia més el seu joc però falta aquella mica de sort que ens impulsi cap amunt! Ànims nois!
1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: