Infantil Femení – Ripollet 3-8

Aquesta setmana les mataronines s’enfrontaven contra les segones de la lliga , un partit complicat. Tot i això van sortir amb força.

Als 5 minuts el ripollet s’avançava al marcador amb un gol però aixo no va frenar a les nostres noies, fent així que al minut 8 una bona jugada acabes amb gol de la Sol. Malgrat l’esforç de les nostres noies marxaven al descans amb un 1-5.

La segona part va ser tot un canvi, la possessió era majoritàriament del Mataró i així arribaven 2 gols més obra de Sol i Sofia. Semblava que el partit era nostre i poc a poc s’apropaven a un empat, però no hi havia sort a porteria, 2 pals, vàries ocasions…

Finalment a pocs minuts el Ripollet canviava el xip i feia 3 gols deixant un resultat final de 3-8. Malgrat el resultat, que no fa justícia, ens queden amb un molt bon treball de les nostres noies que cada cop demostren una gran millora, a continuar així que els resultats merescuts estan per venir. Ànims noies

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: