Infantil Adri – Montmeló B 3-4

Derrota per 3 gols a 4 a la setena jornada de lliga davant el Montmeló «B», el líder de la classificació.

Infantil Adri

Els groc i negre afrontaven aquest partit amb moltes ganes i molt motivats, i això es va poder veure al camp. El Montmeló va gaudir de la possessió de pilota, com es podia pressuposar gràcies en gran part a la seva superioritat física que feia molt difícil sortir de la pressió que feien. En dos errors els visitants es van col·locar 2 gols a dalt al marcador. Els mataronins no van perdre el cap, al contrari, van continuar el bon treball i van aconseguir capgirar el marcador fins al 3-2 amb tres gols increïbles. El ciutat no donava gaires opcions al líder per fer perill.

A la segona part vam rebre un gol matiner molt ben treballat pels visitants que feia l’empat al marcador. A poc a poc els mataronins van començar a perdre el rigor tàctic al camp i això va fer que arribés el 3-4 resultat definitiu amb el qual va finalitzar el partit. El ciutat ho va intentar fins al final amb més cor que cap però no va tenir premi.

Tot i la derrota, com a entrenador, felicitar a tots els nois pel gran treball fet. Però això només acaba de començar i hi ha moltes coses a millorar. Continuem treballant!

Van jugar: Yeray, Amadou, Ivan, Oscar, Adrià, Hector, Miguel, Albert, Izan, Oriol

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: