SPALL Ciutat Mataró Juvenil A – Reus 9-5

Tercera victòria consecutiva del Juvenil “A” en lliga que situa a l’equip a 4 punts del líder. Aquesta jornada ens visitava el Reus al Millan, un altre equip que va aconseguir l’ascens a Divisió Honor la temporada passada, que arribava al partit amb 4 punts (1 victòria, 1 empat i 4 derrotes). Els groc i negres amb 3 victòries i 2 derrotes, volia continuar amb la imbatibilitat a casa.

juvenil A

El partit comença malament pels nostres al rebre als pocs minuts un gol al segon pal. Els tarragonins van sortit amb més intensitat, realitzant una defensa pressionant a mitjà pista. Poc a poc, els nostres joves jugadors van començar a entrar en el partit i amb possessions llargues de pilota, a crear ocasions a porteria rival. Va aconseguir un parcial de 3-0 en pocs minuts amb gols de Alejandro de xut exterior creuat, Vivas després d’una bona assistència de Mario i de Vila de jugada individual. El control del partit era totalment groc i negre però els de Reus van retallar distàncies amb un gol de xut llunyà que va ser contrarestat amb gol de Mario abans d’arribar al descans.

A la segon part, l’objectiu era no baixar la intensitat i no encaixar gols, però en els primers minuts, l’equip rep un gol de penal dels tarragonins que significava el 5 a 3. La defensa visitant avançava línies de pressió però els nostres aprofitaven els espais creats per generar moltes ocasions i aconseguir de nou un parcial de 3-0 amb dos gols de Vivas i un gol de Uri, amb molt bones combinacions. Quan tot semblava finalitzat, en dos contraatacs del Reus aconsegueixen marcar i fer un parcial de 2-0 que deixava marcador 8 a 5 a falta de 3 minuts. Els visitants surten de porter jugador però sense fer molt de perill. Abans del xiulet final, Alejandro aconsegueix batre per tercer cop el porter visitant de doble penal per tancar el resultat de 9 a 5.

Bona feina de l’equip però com es habitual, li costa tancar els partits i rep massa gols. Si volen estar a la part alta de la classificació i lluitar amb els millors equips de la competició, han de millorar en aquest aspecte. Amb aquesta victòria l’equip suma 12 punts i es col•loca a tant sols 4 punts del líder i a 9 punts del descens en una lliga que en aquesta jornada s’ha produït un escalo entre els equips que lluiten per la part alta i els que lluiten pel descens. En tot cas, un inici de lliga espectacular, imbatuts a casa i dos partits perduts com a visitant per la mínima.

Van jugar: Aitor, Patu, Alejandro(3), David, Vivas(3), Uri(1), Mario(1), Hugo, Vila(1) i Rachid

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: