Juvenil B – Sant Cugat B 3-4

Jugadors: Aitor, Patu, Octavi, Pol C., Pol Xavier, Aitor, Carlos, Nico, Ayman, Aran i Gorin.
El Juvenil B tenia un partit vital el passat dissabte davant el Sant Cugat B, en la lluita per la permanència. Al partit s’arribava amb molta motivació però amb la baixa de Bernat, Aksel i Ernest, que no van poder entrenar en tota la setmana.

juvenil b
Els nostres van sortir endollats al partit, pressionant a dalt i forts en el tall, la possessió era local, però cap equip estava còmode en el camp. El marcador només es va moure fruit d’una cessió nostre al porter que va acabar en gol de pilota parada. Els nostres no van abaixar els braços i van seguir lluitant, trobant el gol en el rebot d’un xut d’Octavi. Els minuts van anar passant i les ocasions eren pels dos equips, però qui les va transformar va ser el Sant Cugat, que va recuperar dues pilotes al rebre els nostres d’esquena i va marxar amb l’1-3 al descans.
A la represa els nostres van sortir amb més tensió competitiva, amb ganes de remuntar el partit, i mitjançant Octavi es van arribar a posar 3-3, primer amb una bona paral•lela que va finalitzar i després gràcies al llançament d’una falta. Quedaven 4 minuts i podia passar de tot, cap equip es conformava amb l’empat, i el Sant Cugat es va posar a jugar de 5. La jugada els va sortir bé i a causa d’una mala defensa nostre va arribar el seu gol de la victòria. Els nostres ho van seguir intentant, però una expulsió injusta d’Octavi quan faltava un minut va matar el partit.
Partit treballat dels nostres on podem treure moltes coses positives excepte el resultat, que ens allunya una mica més de les nostres aspiracions. Això però no és un cop definitiu i cal seguir lluitant per revertir la situació! Vosaltres podeu!
1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: