CINC ideal Setmana 16-17 Novembre

Aquest és el CINC ideal Auto d’Ara de la setmana:

CINCideal-5

GENIS GARCIA (PORTER) – Un molt bon partit el seu. Gràcies a la seva actuació el seu equip va aconseguir la victòria en el seu desplaçament al Masnou.

ALEJANDRO (TANCA) – Gran inici de temporada del juvenil de primer any amb molta seguretat i confiança. Dona molta tranquil•litat a l’equip amb i sense pilota i s’està convertint en una peça important en el seu equip. A més, aquesta jornada s’ha destapat com a golejador, aconseguint un hat-trick davant del Reus.

OCTAVI (ALA) – Bon partit d’Octavi que va fer, amb un Hattrick amb el juvenil B, per tal de que el seu equip lluités pel partit fins al final. Llàstima de la derrota final i de la seva expulsió injusta.

AZHAR CHIHEB (ALA) – El jove jugador mataroní va portar la defensa rival de cap. Se sent còmode amb els seus companys i se li nota. Juga i fa jugar a la resta.

ALBERT GARCIA (PIVOT) – És molt difícil a aquestes edats jugar categories per sobre de la seva edat. Però l’Albert continua treballant i millorant sense cap por i fent el seu futbol. Aquest cap de setmana el seu treball ha tingut premi i ha pogut ajudar al seu equip fent quatre gols en la victòria del seu equip per 1-8.

BRYAN – MAX – GORIN (COS TÈCNIC) – Aquesta setmana destaquem la bona feina i el saber fer dels tècnics dels nostres equips més petits, benjamí i pre-benjamí. Amb ells, estem veient grans millores en els nens i nenes, aconseguint bons partits i victòries.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: