Racing Pineda B – Senior B 1-5

Important victòria del Sènior “B” a la pista del Racing Pineda per 1 a 5. L’equip es desplaça a Pineda amb l’ajuda de Ivan Tejedor a la porteria i els juvenils Hugo i Rachid per completar la convocatòria.

Senior B
Primeres ocasions pels locals però son els groc i negres, avui amb la segona equipació blanca, els que s’avancen en el marcador després d’una greu errada dels de Pineda en la sortida per banda del porter que aprofita Victor Madrigal per marcar sense porter. El segon gol mataroní arriba mitjançant Hugo en una bona jugada individual i el tercer es obra de Pacheco afusellant al porter des de fora de l’àrea. Parcial de 0-3 a la mitjà part.
A la segona part, els locals aconsegueixen retallar distancies en el marcador després de transformar un clar penal de Ivan però els mataronins tornen a pujar línies i Pacheco marca al segon pal el quart gol mataroní després d’una bona jugada de Madrigal per banda. El cinquè i definitiu gol va ser de nou obra de Hugo d’un fort xut des de fora de l’àrea.
Bon partit de tot l’equip i amb l’ajuda de Ivan a la porteria amb un bona actuació i els grans minuts dels juvenils Hugo i Rachid que van donar un punt més d’intensitat al partit. Amb aquesta victòria l’equip es col•loca tercer de lliga amb 2 victòries, 2 empats i una derrota. La propera setmana l’equip rep el segon classificat, el Premià de Dalt, al Eusebi Millan.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: