Penya Esplugues – SPALL Ciutat Mataró Juvenil A 5-7

Primera victòria a domicili del Juvenil “A” en lliga a la pista del Penya Esplugues. L’equip dirigit per Camacho, Bazaga i Gigi aconsegueix puntar en pista contraria després de perdre per la mínima a la pista de Les Corts i Caldes en els seus desplaçaments.

juvenil A

El partit no va començar be pels mataronins que van encaixar el primer gol en el minut 2 però l’equip va corregir errors i poc a poc va entrar en el partit aconseguint donar la volta al marcador. Primer amb un gol de Rachid al segon pal de jugada de banda i posteriorment una bona contra finalitzada per Mario. Els espluguins van empatar el partit aprofitant la fluixa defensa mataronina amb un fort xut que no va poder aturar Jan però de nou l’equip va reaccionar als 2 minuts amb un gol de Hugo després d’una bona jugada d’equip. Els locals van cometre la sisena falta prop de l’àrea i Vivas va aprofitar per marcar de falta el quart gol abans del descans. Bona primera part ofensiva dels mataronins però massa errors defensius.

A la segona part, la intensitat va baixar. Els espluguins continuaven defensant a mitjà pista i els mataronins tenien el control del partit i possessió de la pilota. Llavors va arribar una bonica jugada de Vila per banda, que va aprofitar Mario per marcar el cinquè gol groc i negre que deixava molt tocat a l’equip local. Tot i això van retallar distàncies amb el seu tercer gol, contestat ràpidament per Vivas en una bona contra. Dos minuts més tard, David va aprofitar un altre bona jugada per banda de Vila per marcar a plaer al segon pal el setè gol mataroní a falta de 7 minuts. Tot semblava sentenciat però els nostres es van relaxar massa i els locals van aconseguir retallar el marcador amb dos gols que va posar molt nerviós a l’equip en els últims minuts. Males decisions i molts nervis en els últims minuts que es van desaparèixer amb el xiulet final.

Bon inici de temporada de l’equip a Divisió Honor amb 3 victòries i 2 derrotes, amb la assignatura pendent de no encaixar tants gols en contra. L’equip es situa en la cinquena posició amb 9 punts i la propera setmana rebrà al Eusebi Millan al Reus.

Van jugar: Jan, Patu, Alejandro, Campà, David(1), Vivas(2), Uri, Mario(2), Hugo(1), Vila i Rachid(1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: