Jesús-Maria CE – SPALL Ciutat Mataró 10-2

Resultat enganyós el del SPALL CFS Ciutat de Mataró, on tot i el resultat els de Mataró han fet un bon partit però la pilota no ha volgut entrar i lo pitjor es que per cada jugada fallada el rival d’una manera o altre acabava marcant.

senior a
Tot i començar guanyant amb gol d’Abdel els mataronins s’han vist remontats pels barcelonins i la mitja part a acabat en un 4-1 on els locals han posat els gols i els visitants la majoria d’ocasions.
A la segona tot i millorar en la circulació de pilota i tenir contra les cordes en forces minuts al equip de Sant Gervasi no ha estat molt millor en resolució de les jugades i després de un més que posible penal els locals feien el 5-1. Els mataronins no baixaven els braços i escurçaven el marcador amb un gol d’Alex i sortia de 5 per intentar donar-li la volta al marcador però en la primera jugada els locals recuperaven pilota i de camp a camp feien el 6-2. Els de Joan Serra i Edgar Boix ho han seguit provant però no era el dia i cada xut rival es transformava en gol. Al final 10-2. Dura derrota però toca aixecar-se i seguir treballant.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: