Futsal Mataró B -Juvenil B

Jugadors: Ernest, Octavi, Pol C., Pol Xavier, Aitor, Carlos, Nico, Ayman, Aksel, Aran i Gorin.

El Juvenil B va jugar el passat diumenge el derbi de Mataró, contra un Futsal que es troba a la part alta de la classificació. Al partit s’arribava amb la baixa de Bernat, però amb la moral alta després del partit realitzat a Caldes.

juvenil b
Els nostres però els va costar molt entrar en el partit, no van sortir amb la tensió que mereix un derbi i en els primers 5 minuts ja van encaixar els primers dos gols. Això va posar molt coll amunt el partit i les poques oportunitats que es tenien no es van aprofitar. La pressió dels locals era asfixiant i poc podien fer els nostres per sortir amb la pilota controlada. Fruit d’aquesta pressió va venir els següents gols locals. A la mitja part es va arribar amb el 5-0 al marcador
A la represa els nostres van sortir amb més tensió competitiva, amb l’orgull ferit i amb les ganes d’arreglar la imatge mostrada. Això va fer que el domini local ja no fos tan aclaparador, i es van gaudir d’algunes oportunitats que no es van poder materialitzar. La fortalesa defensiva va ser la clau per només encaixar un gol en la segona part.
Partit gris dels nostres i marcador dur (6-0) el que s’emporten del derbi. Toca fer autocrítica i treballar per revertir aquesta situació. Pròxim encontre davant el Sant Cugat “B”, rival directe a la classificació.
1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: