CINC ideal Setmana 9-10 Novembre

Aquest és el CINC ideal Auto d’Ara de la setmana:

CINCideal-4

GERARD MORILLAS (PORTER) – Grans intervencions porter del Infantil Pol, que ens està salvant en molts moments dels partits tot i les golejades que hi ha en els marcadors finals. Va fer el primer gol del seu equip i va participar en el segon, amb un bon joc de peus que cada dia va millorant.

PACHECO (TANCA) – El jugador del Senior B va destacar en la victòria dels nostres a la pista del Pineda. Un partit molt complert del tanca, arrodonit amb 2 gols.

MARC FERNANDEZ (ALA) – Va fer un gran partit en la victòria del aleví, aconseguint un gol molt important. Porta setmanes treballant molt bé, tal i com es veu reflectit en els partits que porta disputats.

SERGI VILAJUANA (ALA) – Desequilibrant en totes les posicions de la pista. Ha donat una classe magistral de control de pilota en la victòria del Juvenil “A” a Esplugues. No aconsegueix marcar però ha donat dos grans assistències als seus companys. Tota una exhibició d’un dels millors jugadors de la categoria!!!

VICTOR MARQUES (PIVOT) – El jove jugador del pre-benjamí va destacar fent un autèntic partidàs. Tot i la derrota, va arrodonir el cap de setmana amb un partit molt complert.

ADRI DE GEA – ORIOL ROY (COS TÈCNIC) – El Infantil Adri aconsegueix sumar la primera victòria de la temporada. Per fi la bona feina i el saber fer dels entrenadors han donat resultat i sumen els 3 primers punts. Una gran feina la que estan fent amb aquest equip!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: