SPALL Ciutat Mataró Juvenil A – 5 FS Martorell 7-5

El Juvenil “A” aconsegueix una victòria molt treballada al Millán derrotant al Martorell per 7 a 5. El partit es presentava molt complicat, amb un rival que la temporada passada jugava a Nacional Juvenil i que en aquesta encara no coneixia la derrota. Els nostres juvenils venien de perdre realitzant un bon partit a la pista del Caldes i amb 5 baixes que complicava molt el partit però els nostres, amb pocs canvis i l’ajuda de Musta del Cadet, han realitzat un partit molt complet.

juvenil A

En el minut 7 s’avancen els de Martorell després de bones intervencions de Jan a la porteria però no tardem en empatar el partit en una recuperació de Uri que assisteix a Mario per batre per dalt al porter visitant. Una perduda en sortida de pressió, provoca el segon del Martorell però Uri amb una bona jugada individual marca el segon gol groc i negre. Amb aquest resultat s’arriba al descans, amb una primera part molt igualada.

Com es habitual, els nostres continuen amb una bona pressió a la segona part, sense baixar la intensitat i una bona jugada trenada amb David, Uri aconsegueix marcar el seu segon gol i tercer dels nostres. De nou ens empaten els de Martorell en una jugada individual que sorprèn en xut creuat a Aitor a la porteria. El partit estava molt disputat i els dos equips tenien ocasions per marcar. Mario va aprofitar una jugada de falta indirecta per aconseguir el quart gol mataroní, contrarestat al minut següent pels visitants en una bona jugada. Amb l’empat a quatre, apareix la estratègia i Hugo aconsegueix el cinquè jugada de banda a falta de 4 minuts pel final. Els de Martorell surten de 5 i a la primera jugada, David Caro recupera una pilota per marcar a plaer el sisè que semblava el definitiu però a la següent jugada, els de Martorell marcaven amb porter jugador. Quedaven 40 segons i tot podia passar però va aparèixer Sergio Vivas que va marcar un golàs a sacada de Aitor que sense caure la pilota i amb l’exterior, va marcar el setè gol groc i negre que donava els tres punts als nostres.

Segona victòria de la temporada i les dues a casa. Bon inici de lliga davant bons rivals en una Divisió Honor que ens donarà molts partits d’infart. La propera setmana no es juga perquè es el pont de novembre i el dissabte 9 de novembre, l’equip es desplaça a Esplugues per jugar contra un equip que necessita els punts per sortir de la part baixa de la classificació.

Felicitar a tots els jugadors per la entrega i intensitat d’avui. Aquest es el camí a seguir!!!

Van jugar: Jan, Aitor, Alejandro, David(1), Vivas(1), Uri(2), Musta, Mario(2), Hugo(1) i Vila.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: