Infantil Adri – Futsal Mataró E 4-5

Quarta jornada pels nois de l’infantil B del ciutat. Rebien a l’Eusebi al Futsal Mataró “E”, on patien una derrota per la mínima, 4-5.

Infantil Adri

El ciutat va començar força bé. Els primers 10 minuts, primer Oriol i després Àlex van avançar als groc i negre 2-0 al marcador. A partir d’aquí l’equip va començar a tenir problemes per treure la pilota de la pressió del rival i crear joc, així els visitants van remuntar fins al 2-4 al marcador. Tot i això els nostres no van abaixar el cap i van aconseguir retallar distàncies a l’últim minut de la primera part per marxar 3-4 al descans.

La segona part va continuar la mateixa tònica de la primera, un ciutat amb dificultats amb pilota però amb més intensitat que a la primera part. En un segon pal Iker, que venia de l’nfantil de Pol Pinyol per ajudar-nos, feia l’empat 4-4. Quan faltaven 8 minuts pel final els visitants es posaven 4-5. Els mataronins ho van intentar fins l’últim minut, van tenir les ocasions per empatar, amb un penal errat inclòs, però no ho van aconseguir.

En definitiva un partit per tenir molt en compte i treballar per solucionar els errors comesos. Amb treball i esforç segur que ho aconseguirem.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s