CN Caldes B – Juvenil B 4-2

Jugadors: Ernest, Patu, Octavi, Pol C., Pol Xavier, Aitor, Carlos, Nico, Ayman, Aksel, Aran i Bernat.

El Juvenil B del Ciutat de Mataró va tenir el passat dissabte un difícil desplaçament a la Pista del CN Caldes “B”. Al partit s’arribava amb l’única baixa de Gorin, però amb l’ajuda de Patu.

juvenil b

Aquest cop l’equip va mostrat una cara molt més competitiva que en els partits anteriors, ben plantat a mitja pista va cedir la iniciativa als locals i va intentar concedir les menys oportunitats possibles esperant la seva. Tot i això, el potencial local era molt alt i van aconseguir trencar la defensa forces cops, però només en dos no va poder fer res Patu. Destacar la seva gran actuació que va mantenir l’equip en el partit. Quan semblava que el resultat amb el que marxaríem al descans seria aquest, una bona jugada d’equip va permetre a Aksel retallar distàncies i marxar 2-1.

A la represa els nostres van seguir competint, cenyint-se al pla inicial, i tot i gaudir d’alguna oportunitat van ser els locals els que van marcar primer. Això no va fer baixar els braços als nostres que ràpidament mitjançant Aran van retallar distàncies un altre cop. 3-2 i quedava molt partit. Podia passar qualsevol cosa però va acabar passant la més lògica que la qualitat local s’imposés, i gairebé al final del partit van marcar el 4-2 definitiu.

Gran treball dels nostres on va competir fins als final, segueixen creient com equip i comencen a sortir es primers fruits verds del treball realitzat en els entrenaments.

1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: